Káva s čokoládovo-karamelovou chutí
Káva je určena espresso
- Mango
- Mléčná čokoláda
- Karamel
Farma Los Angeles
Tato farma je osázena pouze pacamarou a Sigfredo Corado ji vede již 10 let. Od doby, kdy farmu převzal, nepoužívají žádné herbicidy, aby pomohli vrátit do půdy živiny pro kvalitní základ pro pěstování kávy. Farma je rozdělena na 23 částí s přibližně 3 000 stromy v každé části. Farma je krásně rozdělena stínícími stromy a větrnými bariérami, které stromy chrání. Pro farmu každodenně pracují také někteří absolventi technické školy.
Káva se na farmě sklízí selektivně, odtud se pak odváží do mokrého mlýna a sušáren v Beneficio San Rafael, které se nachází mezi dvěma kopci El Pilon a Cerro Aguila v nadmořské výšce 1450 m. n. m..
Zde se káva Pacamara promyje, poté se třešně vloží do uzavřených sudů, kde 48 hodin fermentují a po ukončení fermentace se káva rozprostře na sušící lůžka, kde se každou hodinu prohrabuje, dokud není vysušena na požadovanou vlhkost.